Aktörer


I Grevens Tid Studios

På Konstkollektivet finns bandreplokal men också en inspelningsstudio! Spana in vad som händer i studion på Facebooksidan! 

Så här skriver John Haddad som tillsammans med Studieförbundet vuxenskolan driver studion: John heter jag. Jag har en mindre studio belägen i Grevedämnet, som jag driver på en hobbynivå. Tidigare har jag skrivit och producerat musik för Epidemic Sound som spelas ibland annat tv- och radioproduktioner och som bakgrundsmusik i butiker. Utöver detta har jag arbetat med artister/band som bland annat: De Lyckliga Kompisarna, Emil Ernebro, The Shaking Nerves, Total Egon och Alenah.

Vid intresse kan jag hjälpa till med:

  • Inspelning
  • Mixning och mastring
  • Tips och tricks eller rådgivning om du själv jobbar med en låt eller mix och inte känner dig nöjd
  • Om du själv vill lära dig grunderna i inspelning och ett DAW (inspelningsprogram som ex. Pro Tools, Cubase och Studio One)

För mer info och ev bokning kontakta: John Haddad Albinsson Mobil: 0738 299 144 Mail: johnhaddad90@gmail.com

Mölndalsgalan

Mölndalsgalan är en fri musikteatergrupp i Mölndal. Gruppen repeterar på Konstkollektivet 2 ggr/ månad och jobbar mot en föreställning. Gruppen blev till ur en önskan från personer med funktionsvariationer att ha en egen fri teatergrupp.

Med stöd av Mölndals stad och Studieförbundet vuxenskolan startade gruppen våren 2017 och genomförde sin första föreställning i december samma år. Följ gruppen på facebook för uppdateringar.

Musikduo Anna & Jesper

Anna & Jesper är profesionella musiker som arbetat inom alltifrån show till trubadur. Tillsammans bildar de en musikalisk duo som vill skapa stämning och glädje genom musiken. Anna & Jesper repar regelbundet på Konstkollektivet.

De erbjuder olika typer av underhållning och workshops. För mer info kontakta: kontakt@annaochjesper.se

Hemsida

Facebook


Sångerska Anna Fallström

Anna Fallström är frilansande sångerska, musikalartist och skådespelare. Anna repeterar, arbetar och projektleder på Konstkollektivet. Spana in hennes hemsida för mer info och kontakt.

Mölndals Fotoklubb

Mölndals Fotoklubb är en del av Konstkollektivet. De har sin möten i vår blackbox varannan onsdag, har en vacker fotoutställning i vårt kök, hjälper oss att fota och bygger just nu ett mörkerrum i en av våra ateljeer på övervåningen!

Spana in deras Hemsida

Katalanska föreningen Göteborg

Katalanska föreningen i Göteborg håller ibland till med traditionsenliga matupplevelser, tävlingar och högtider hos Konstkollektivets. Spana in deras Facebooksida


Conspiracy Theory 


Mölndalsbaserade Conspiracy Theory är ett ösigt Rock 'n Roll-band i samma anda som Hellacopters, Backyard Babies etc. Bandet består att ett mycket ambitiöst gäng unga musiker som just spelade in sitt första fullängdsalbum i 
Arnold Lindbergs 

Sound Industry Studio i Mölndal. Bandet har gjort fartfyllda spelningar runt om i hela landet och skriver på nya låtar!
Lyssa på dom på Spotify

No Dividers


Ett precis nystartat musikaliskt projekt bestående
 av en rutinerad uppsättning medlemmar från tidigare band som Break Your Frame, Steves, When We Fall och Kid Down.  Detta band, med John Haddad bakom micken, blev resultatet av ett gemensamt stort musikaliskt intresse och sug efter att få skapa och spela den punkigare rockmusik som de alla växt upp med och fortfarande i allra högsta grad älskar. Kvartetten spelade in sin första EP i Grevedämmets studio med John själv bakom spakarna, EPn släpptes nyligen på Spotify etx. I samband med detta rekryterades en ny sångare, Pierre, som kommer dela mick-ansvaret ihop med John framöver.
Spotify

Steves


Steves ett skate-pop-punk-rockband bildat i eftersvallet av 90-talets skatepunkvåg. Till en början mest tänkt som ett lattjo skate-sidoprojekt. Första demon spreds dock snabbt i skatepunksvängen och gigförfrågningar började strömma in från alla möjliga skumma hörn, vilket genom åren (trots att de oftast tackat nej) tagit bandet till allt från Spanien till Ryssland. De fyra herrarna har alla avverkat en hel drös med band, konstellationen Steves har dock alltjämt överlevt och är nu inne på andra decenniet av skatepunkande. I år har bandet ny inspelning samt en liten europasväng i sommar i planerna. 
Spotify


Astrid Gislason

Född och uppväxt i Mölndal och har i och med det hängt i Konstkollektivets lokaler på den tiden det fortfarande var ungdomsgård och plats för stans coola mellanstadiedisco.
Utbildad bl.a på Skara Skolscen (gick ut maj 2017) och använder lokalerna för röst-och sångträning, arbete med monologer samt som medlem i gruppen Experiment Cikada.

Kerstin Josefina Hedesström

Kerstin är psykolog och bildkonstnär, född 1980 i Göteborg. Hon har studerat klassisk teckning och måleri vid Florence Academy of Art i Mölndal och vid Chelsea Classical Studio, New York. Hon har alltid drömt om att arbeta med konst vid sidan av sin kliniska verksamhet och har nu ateljé hos Konstkollektivet, Kvarnbyn, där hon ägnar sig åt figurativt måleri.

Instagram: k.hedesstrom

FLER AKTÖRER KOMMER INOM KORT..