Bolla idéer med oss på Konstkollektivet

Bolla idéer med Konstkollektivets verksamhetsansvariga

Kom och bolla dina idéer med oss som jobbar på Konstkollektivet. Under en vecka med hållbarhetstema kommer vi ha extra öppet så att du kan komma förbi på en rundtur eller få veta mer om Konstkollektivet och våra olika projekt. Du kan också komma och bolla dina kreativa idéer med någon av våra kulturprojektledare.

Ni kanske också är nyfikna på vår tillfälliga flytt till nya lokaler på Baazgatan i juni, och undrar vad en kan hitta på där? Kom förbi, ring eller boka in ett digitalt möte med oss så kan vi berätta mer om alla nya möjligheter som kommer finnas där! Vi vill fylla även de lokalerna med kreativt liv och hoppas att ni har massvis med idéer.

 

Vill du repa, ha ateljé, skapa projekt eller verka hos oss på annat sätt, skall du passa på att komma förbi under någon av dessa tider:

20/4    13-17

22/4    9-12

24/4    12-17

25/4    12-17

 

Lokalerna är tillgänglighetsanpassade och stor toalett finns att tillgå.

2 Comments on “Bolla idéer med oss på Konstkollektivet”

 1. Hej!

  Jag går på balettakademien i Göteborg och vill tillsammans med en fotograf hitta en studio vi kan vara i.
  Hur fungerar det ifall jag vill låna en white/black box eller danssal endast för detta tillfälle?
  Vad kostar det?
  Hur går vi till väga?
  Mvh Cecilia

  1. Hej va kul att du hör av dig.
   Du kan hyra rum hos oss per timma genom att bli medlem i föreningen och sedan bokar du in dig i våra lokaler via hemsidan. När Vill du hyra? Vi kommer nämligen att flytta till nya lokaler i slutet av maj. Där går det också att hyra in sig i våra rum. Där kommer det att finna en Whitebox. Vill du ha mer information kan du höra av dig till info@konstkollektivet.se
   Allt gott Siri

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *