Nyheter

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Cirkusskola För Barn (7-9 år) På Konstkollektivet

15 augusti kl. 10:0019 augusti kl. 12:00

Alla kan träna cirkus!

Inga förkunskaper eller särskilda kläder behövs. Du anmäler dig en gång och är med alla fem dagar, 15 – 19 juni kl. 10.00-12.00

Sista dagen gör deltagarna en redovisning för familj och vänner.

Deltagarna kommer under en vecka att få pröva cirkusens discipliner – jonglering, akrobatik, parakrobatik, luftakrobatik och balans.

Pedagogerna kommer från Cirkus Cirkör som har ett väl beprövat upplägg som har tagits fram av erfarna pedagoger som utvärderat med deltagare under många år.

Datum: 15-19 aug
Klockan:
10.00-12.00
För dig som är:
7 – 9 år

Tillgänglighet: Vid vissa funktionsnedsättningar behöver anpassningar i deltagandet göras och ev assistenter/resurser behöver delta i både upplägg och under kursen. Lokalerna är anpassade för rullstol. Den stora toan ligger en bit bort så den som inte kan gå i trappor behöver ta en liten omväg över gården. Kontakta oss gärna om du har specifika behov eller önskemål.

Anmälan: Anmäl dig i formuläret nedan. Begränsat antal platser. När anmälan är full kommer du kunna anmäla dig till en reservlista. Anmälan till reservlistan kommer du också hitta i ett formulär längre ner.

Kom ihåg att avanmäla dig om du får förhinder! Det gör du i formuläret längst ned på denna sida.

Arrangör: Cirkus i Väst  – en resurs för samtida cirkus i regionen. Samarbetsprojektet verkar för att utveckla möjligheterna att uppleva och utöva konstformen cirkus i Västsverige. Bakom initiativet står Stora Teatern i Göteborg och Cirkus Cirkör med stöd av Västra Götalandsregionen.

i samarbete med Konstkollektivet

Detaljer

Börjar:
15 augusti kl. 10:00
Slutar:
19 augusti kl. 12:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , ,

Tack till

Vår verksamhet är möjlig tack vare: