Nyheter

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Hållbarhetsfestivalen VGR

18 oktober kl. 17:0024 oktober kl. 16:00

Konstkollektivet deltar i Hålbarhetsfestivalen i Västra Götaland och planerar en rad aktiviteter under veckan. Det här är vårt program hittills:

 

Måndag 18 okt kl 17-20

Workshop: En Hållbar röst. Mer info hittar du HÄR.

 

Tisdag 19 okt kl 14-20

Öppet hus! Föreningen håller öppet hus i sina lokaler på Baazgatan 7 i Mölndal. Kom och träffa verksamhetsansvariga, hör mer om föreningen, fika i vårt vegetariska och hållbara café, handla något på vår husloppis eller kika på våra pågående konstutställningar. Varmt välkomna förbi!

 

Onsdag 20 okt kl 18-21.30

Konsert! 

Konstkollektivet ordnar en Konsert tillsammans med arrangören Sofar sounds. Tre unika band/artister bjuder på sin musik under kvällen. Föreningen jobbar aktivt med hållbarhet genom hela sin verksamhet och kommer finnas på plats för att informera om vad du kan göra i föreningen. På plats finns även en husloppis, ett vegetariskt café och pågående konstutställningar. 

Biljetter hittar du via: https://www.sofarsounds.com/events/37058

 

 

Lördag & Söndag 23-24 oktober kl 11-16

Öppet hus!

Föreningen håller öppet hus i sina lokaler på Baazgatan 7 i Mölndal. Kom och träffa verksamhetsansvariga, hör mer om föreningen, fika i vårt vegetariska och hållbara café, handla något på vår husloppis eller kika på våra pågående konstutställningar.

Varmt välkomna förbi!

 

 

 

Detaljer

Börjar:
18 oktober kl. 17:00
Slutar:
24 oktober kl. 16:00