K-HALLEN

Passar för: Konsthall, Scen, Cirkusträning, Konferens, Event, Teaterrepetitioner

Vår största sal som rymmer hela 120 personer.

Lokalstorlek ca. 160 kvm.

Med takhöjd på 5 m, riggat ljud och ljus och dessutom tillgänglig med ramp från gatan är den en riktig pärla bland våra lokaler.

Utrustning som ingår i lokalen: 50 stolar, 3 runda bord, 6 st svarta scenkuber. Pa med multibox för XLR på scenen, två mickar + stativ(sm58), elpiano(yamaha p115) + stativ o pall. Bardisk, 4 golvlampor. 

Bokas för 200 kr/h för repetitioner. Billigare för abonnemangskunder.

Hyr den för publik kulturverksamhet från 4000 kr/dygn. Detta inkluderar en ansvarig från Konstkollektivet på plats. Vill du ha vår tekniker tillkommer 4000 kr för detta. För event, fest eller bröllop kontakta oss för offert. 

 

Alla utrymmen städas av nyttjaren efter event och bokning.

2 Comments on “K-HALLEN”

 1. Hej.

  Jag är linjeledare för en konstutbildning på Nordiska folkhögskolan i Kungälv. Vi har varje år vår slututställning på en plats utanför skolan, tidigare år har vi varit på olika platser i Göteborg.

  Vi är, efter en dubbelbokning, i akut behov av en utställningslokal för Bildskolans slutprojekt. Nu undrar jag om det skulle finnas möjlighet att ha en konstutställning hos er 20-21 maj? Det går även bra andra datum mellan 19-22 maj och 26 – 30 maj men vi vill gärna hyra någon helgdag för att även kunna bjuda deltagares vänner och bekanta från andra delar av Sverige.

  Min grupp består av 18 deltagare som kommer visa sina slutprojekt i utställningen, det blir en stor blandning av olika tekniker och uttryck och det kommer komma många besökare.

  Det hade varit väldigt roligt att få göra detta i era fina lokaler och jag hoppas på ett positivt svar.
  Ni får gärna ringa om det finns frågor: 0708-186824

  Vi har redan börjat arbeta med projekten och det vore fint att

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.