Sökes: Nya medarbetare!

Konstkollektivet söker nya medarbetare!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kultur, människor och nya möten och som vill bli en del av vårt team.

Du som söker bör ha utbildning/professionell erfarenhet av kulturyrket och/eller som kulturprojektledare/ samordnare eller integrationspedagog. 

I vår söker vi även en kock/matlagningsansvarig till våra tisdagar. 

För oss är flexibilitet, passion och eget ansvar mkt viktigt. Samt att vara öppen för nya sätt att ta sig runt utmaningar och nya situationer. 

Uppdragen varierar, allt i från ett enstaka tillfälle upp till ca: 20h/ vecka. 

Uppdragen betalas via faktura och sker i projektform. Stor utvecklingspotential finns inom de olika tjänsterna. 

Upplägg uppdragen:

Tjänst 1: 

Samordnare: Till tjänsten som samordnare söker vi dig som är strukturerad, enkelt uttrycker dig i text, tar kontakt med människor och tar telefonsamtal. Fördel är om du har körkort o tillgång till bil men det är inget krav. Du som söker får gärna vara matlagningsintresserad och eller/ utbildad inom kulturområdet. 

För dig finns möjlighet att jobba upp till 20h (dock minst 14h)/ vecka med följande upplägg: 

Tis: 3h dagtid på Konstkollektivets kontor för planering, samordning och kordinering. 

Kvällstid kl 15-21: Arbete som workshopledare, kock eller värd på Konstkollektivets öppen kulturell mötesplats. ( valbart, behöver ej ske varje vecka) 

Ons: kl 17-21 Värd/samordnare/workshopledare på Migrationsverket i Kållered. 

Tors: kl 9-16

Värd/samordnare/workshopledare på Migrationsverket i Kållered. 

Observera att onsdag och torsdag är fasta tider.

Tjänst 2:

Workshopledare till Konstkollektivets projekt Kom med på migrationsverket i Kållered. Vi söker dig som vill dela med dig av ditt kulturområde till nya målgrupper, människor i olika åldrar samt stärka integrationen i samhället genom kultur. 

Tjänst 3: 

Workshopledare inom olika kulturområden till Konstkollektivets öppna kulturella mötesplats tisdagar kl 15-21. Vi söker dig som vill dela med dig av ditt kulturområde till nya målgrupper, människor i olika åldrar samt stärka integrationen i samhället genom kultur. 

 

Tjänst 4: 

Kock/matlagningsintresserad till våra tisdagar kl 15-21. Ansvarig för planering, beställning via mat.se, matlagning, fika och kökshäng. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och olika kulturer samt har lätt för att involvera människor i ditt matlagande. 

I ansökan ombedes du skicka Cv, kort beskrivning om vem du är och varför du önskar bli en del av vårt team på Konstkollektivet. Uppge också vilket av uppdragen du är mest intresserad av. Vi vill också veta  i vilken omfattning(tex ett antal workshoptillfällen eller regelbundet inom projekttiden (jan-juni 2020) du önskar arbeta. Du får gärna skriva med om du har någon annan kompetens du tror kan vara värdefull i föreningen. 

Senast den 12e dec vill vi ha din ansökan via mail till anna@konstkollektivet.se. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *