Stötta föreningen, Nytt medlemsår

Detta föreningsbrev skickades ut den 27/3. 

Hej kära medlem, supporter och vän till Konstkollektivet! 
Hoppas ni får vara friska och krya. Vi förstår att det är tuffa tider just nu. Det märker vi själva av.
Gigg, föreställningar och vernissager ställs in vilket också gör att vi i föreningen märker minskad aktivitet hos oss.
Men vi ser ljuset i tunneln och jobbar för fullt med nya idéer för att gynna er medlemmar och föreningens bästa. Vi har massor av skoj på gång!
Men som ni vet står vi inför utmaningar och också inför en flytt som kommer prägla vårt verksamhet mycket, därför behöver vi nu er hjälp mer än någonsin. 
Hur kan du stötta oss? 
Bli medlem (länk)
Det blev nytt verksamhetsår i tisdags och nu är det dags att förnya medlemskapet för 2020. Detta gör du enkelt via vår hemsida och du kommer som vanligt få erbjudanden och info om hur du kan delta i aktiviteter både online och IRL under kommande verksamhetsår (fram tom årsmöte 2021). Kom ihåg, vi är ingenting utan er medlemmar 🙂
Var en aktiv medlem 
Gilla och dela våra inlägg i sociala medier. Ge oss kanske en recension? Svara på våra mail och delta i våra kommande evenemang. Tipsa en vän om att vi finns och bjud in dem att gilla vår sida.
Hör av dig till oss och hjälp oss med något eller ge av din tid!
 Busenkel grej som tar typ 5 min och som gör stooor skillnad för oss (och dig!). Följ länken och gör det nu på en gång? 🙂
I vår butik finns några saker uppe och mer kommer inom kort! Håll utkik. Kanske har du eller någon du känner ett  företag som kan sponsra oss med något? Du kan också swisha valfri donation till: 1232633840, märk med “Donation”.
Fortsätt repa och skapa i våra lokaler
Nu och efter flytten. Vi behöver fylla våra rum med era kreativa ideér. Det hela bygger såklart på att du är helt frisk och vidhåller god handhygein när du vistas hos oss. Vill du bolla någon ny idé med oss tveka inte att höra av dig! Vi kör möten online nu också 🙂
Till dig som blir medlem innan måndag har vi också ett skönt erbjudande just nu! Med rabattkoden: 2020
får du hela 25% rabatt på din reptider fram till slutet av april! Skynda fynda!
* Nyhet: Sänd live
Från tex vår whitebox? Är du taggad på att nå ut med ditt konstnärskap/förening eller musik online? Vi kan hjälpa till med schyssta lokaler och snygg rekvisita om du vill sända live från oss och vi båda vinner på det.
Kontakta oss för mer info 🙂
———————————————————————————————–

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *