KONSTKOLLEKTIVETS STYRELSE:

Styrelsen är föreningens högsta verkställande organ. Styrelsens uppgift är att bevaka föreningens intressen och fatta beslut som rör föreningens verksamhet och ekonomi. Styrelsen har möte varje första måndagen i månaden kl 17.30-20.00. Du som medlem är varmt välkommen att delta på våra möten!

Image

ANNA FALLSTRÖM

ORDFÖRANDE , VERKSAMHETSUTVECKLARE, PROJEKTLEDARE ÖPPEN KULTURELL MÖTESPLATS

Ålder: 26
Bostadsort: Mölndal
Kontaktmail: anna@konstkollektivet.se

Bakgrund:
Läste estet-musik vid Aranäsgymnasiet, blev spanjack en tid och seglade därefter en sväng på de 7 haven. Läste musikalutbildning vid Markaryds fhsk och därefter vid Performing arts school i Göteborg.

Nuvarande projekt och sysselsättning:
Jobbar som verksamhetsutvecklare , musikteaterpedagog och projektledare på Konstkollektivet, frilansar som sångerska, skådespelerska och dansare.

Därför är jag med och driver Konstkollektivet:
Konstkollektivet är en plats där allt jag tycker är viktigt och kul kan samlas! Jag vill vara med och bryta ny mark för ett hållbart samhälle i stort och skapa nya lösningar och möjligheter för kulturlivet och dess eldsjälar.

PONTUS DE SALAREFF KLARÈN

VICE ORDFÖRANDE

Ålder: 28
Bostadsort: Kortedala Göteborg
Kontaktmail: pontus@konstkollektivet.se

Bakgrund:
Levt största delen av mitt liv hittills i Mullsjö, litet ställe med fina loppisar och vacker natur. Lever numera i Göteborg med två hundar och min sambo Johanna. Har en bakgrund inom teater då jag studerat på Markarysds folkhögskola och Skara Skolscen.

Nuvarande projekt och sysselsättning:
Arbetar som fritidslots i Mölndal, där jag hjälper nyanlända att hitta fritidsaktiviteter.
Rappar under namnet Repulsiv och är med och producerar musik i bandet Made by hand.

Därför är jag med och driver Konstkollektivet:
För att det behövs en plats som är öppen och välkomnande för alla som vill syssla med kultur.

FRANCK OLOFSSON

KASSÖR, ADMINISTRATÖR

Ålder: 43 år 

Bostadsort: Göteborg

Kontaktmail: franck@konstkollektivet.se

Bakgrund
Jag växte upp i Kållered som ligger i Mölndals kommun. Ungdomsåren bodde jag dock i Hudiksvall. Åren i Hudiksvall präglade mycket av mitt liv, som det kom att bli. Jag upptäckte nämligen teatern och var starkt engagerad i Hudiksvalls alla amatörteaterscener för ungdomar. Som ung vuxen började jag utbilda mig till skådespelare, jag gick folkhögskolor och privatskolor under tre års tid och flyttade sedan till Göteborg. I Göteborg började jag i liten skala arbeta som skådespelare. I mitten av 00-talet tog jag dock steget och utbildade mig på The Commedia School i Köpenhamn. Denna utbildning kom att bli avgörande för mitt yrkesliv. Efter utbildningen har jag mer eller mindre arbetat heltid som skådespelare, regissör, dramapedagog och kulturproducent.

Nuvarande projekt och sysselsättning
För närvarande sköter jag administrativa uppgifter på Konstkollektivet och arbetar som regissör och dramapedagog på Mölndals Teater Glädje som är sambo med Konstkollektivet på Grevedämmet.

Därför är jag med och driver Konstkollektivet
När Mölndals Teater Glädje flyttade in på Grevedämmet fick jag möjlighet att lära känna medlemmarna i Konstkollektivets styrelse. Jag blev imponerad av det arbete de utförde och den glöd med vilken de tog sig an uppgifterna. Syftet med föreningen är mycket gott och jag kunde inte motstå möjligheten att bidra med mitt kunnande och min erfarenhet för att stärka föreningen.

SIRI HANBERT

LEDAMOT

Ålder: 26

Bostadsort: Göteborg

Kontaktmail: siri@konstkollektivet.se

Bakgrund
Jag är uppvuxen i Göteborg och har alltid haft ett stort intresse för teater. Till stor del under min uppväxt hängde jag på Teater Falken och sommaren 2014 avslutade jag mina studier vid Skara skolscen.

Nuvarande projekt och sysselsättning
Nu studerar jag mitt första år till kulturprojektledare på Kulturverkstan. Jag jobbar också med barn och ungdomar via lägerverksamhet och tar kurser i improvisation.

Därför är jag med och driver Konstkollektivet
Konstkollektivet är ett fantastiskt initiativ där all konst kan samlas under ett och samma tak. De är en plattform för inspiration och kreativitet. Jag upplever ett stort behov av detta och vill vara en del i att göra de möjligt.

JOHANNA: LEDAMOT

Ålder 26 år

Bostadsort: Göteborg

Kontaktmail : johanna@konstkollektivet.se

JULIA FROHN: SUPPLEANT

Ålder 27 år

Bostadsort: Göteborg

Kontaktmail : julia@konstkollektivet.se

QENDRIM ABAZI: SUPPLEANT, Projektledare Odla på Konstkollektivet

Ålder 29 år

Bostadsort: Göteborg

Kontaktmail : qendrim@konstkollektivet.se

Bakgrund
Uppvuxen till största del i Falkenberg. Har nu varit bosatt i Göteborg i över ett år. Har mestadels erfarenheter från jobb med grönytor. Jag ha ett starkt musikintresse och börjat även få det för teater och andra former av konst.

Nuvarande projekt och sysselsättning

För närvarande studerar jag till trädgårdsmästare. Och jag är med och driver trädgårdsprojektet på Konstkollektivets som skall bli en tillsammans-odling.
 

Därför är jag med och driver Konstkollektivet

Jag delaktig för att jag tycker att Konstkollektivet är en fantastisk mötesplats. Där man lär sig mycket nytt och har väldigt roligt. Det är en växande förening och det händer mycket spännande saker både på Konstkollektivet och i Mölndal. Det är kul att få vara med och se föreningen växa.